Log ind

Glemt kodeord?

Log ind
Cbit Logo

Your business is our passion

CBIT Hair

CBIT Hair er et online kassesystem (POS-system), som hjælper dig med at sælge mere og spare masser af tid med de administrative rutiner. Du får et komplet forretningssystem, som er udviklet specifikt til frisører.

LÆS MERE HER

CBIT Baker

CBIT Baker er et online kassesystem (POS-system), som hjælper dig med at sælge mere og spare masser af tid med de administrative rutiner. Du får et komplet forretningssystem, som er udviklet specifikt til bagere.

LÆS MERE HER

CBIT Wellness

CBIT Wellness er et online booking-og kassesystem, som hjælper dig med at få flere kunder og øge dit salg. CBIT Wellness er tilpasset til hudplejeklinikker og kosmetologer, men kan også benyttes af alle andre behandlere, der lever af at sælge deres tid.

LÆS MERE HER

CBIT Wellness

CBIT Wellness er online booking, kassesystem, kundekartotek, SMS/e-mail påmindelser, e-mail nyhedsbreve, salgsstatistikker og meget mere. Tilpasset specielt til hudplejeklinikker og kosmetologer.

Læs mere her

CBIT Hair

CBIT Hair er kassesystem, salgsstatistik, håndtering af kontokunder, email nyhedsbreve, varelager, produktionssystem og meget mere. Alt er online så du har adgang uanset hvor du er henne.

Læs mere her

CBIT Baker

CBIT Baker er kassesystem, salgsstatistik, håndtering af kontokunder, email nyhedsbreve, varelager, produktionssystem og meget mere. Alt er online så du har adgang uanset hvor du er henne.

Læs mere her